forms. architectsyour unique design experience

VERTICAL OFFICE HUB "VORTEX"

Status: Study 2018
Function: Office coworking HUB
Investor: Confidential
Area: 240m² /410 m² with expansion/
Location: Bratislava, Slovakia

view all projects project description

“Vortex” of inclined steel rods generates surface layer around the core of designed triple level office spaces. The structure was planned to be inserted in a double-height lobby area and connected vertically by prominent yellow spiral staircase which further serves as a point of reference.  The structure can work separately as a single unit as well as an architectural modul that can be inserted into various vertically opened spaces to make them spatially expanded.   

Designed office SPACES shall serve as a fashionably current and enhancing vertical working HUB with own reception, café, multiple hot desks, office booths, meeting zones and various lounge spots.