forms. architectsváš unikátny zážitok z architektúry

VERTICAL OFFICE HUB "VORTEX"

Status: Štúdia 2018
Funkcia: Office coworking HUB
Investor: Confidential
Úžitková plocha: 240m² /410 m² s expanziou/
Lokalita: Bratislava, Slovensko

zobraziť všetky projekty o projekte

“Vortex” zo súboru diagonálnych oceľových profilov vytvára vonkajšiu vrstvu okolo jadra navrhnutých kancelárskych priestorov na troch podlažiach. Štruktúru je plánované “vložiť” do priestoru lobby s dvojitou výškou. Podlažia sú vertikálne prepojené dominantným žltým točitým schodiskom, ktoré môže následne slúžiť aj ako referenčný bod v budove. Štruktúra funguje samostatne ako jeden celok, alebo ako architektonický modul, ktorý sa dá následne adaptovať do rôznych vertikálne otvorených priestorov, ktorým je možné týmto rozšíriť funkčnú plochu.

Navrhnuté priestory slúžia ako moderný a stimulujúci working HUB s vlastnou recepciou, “hot desks”, “office booths”, meeting spotmi, kaviarňou a viacerými oddychovými lounge zónami.